Club onniteekin legendaariset pikkujoulut

Suomen maineikkain retroklubi Club Onniteekki pistää kaupungin varmasti kovimmat pikkujoulut pystyyn lauantaina 2.12.2023.

  • K-24
  • Ovet auki 22–04
  • Liput 28 €, liput myy tiketti.fi

E-ROTIC & DJ’S TONY • ALEX L • PIETRO • MANIAC

E-ROTIC muistetaan lukuisista ysärihiteistään kuten ”Max Don’t Have Sex With Your Ex”, ”Sex On The Phone” ja ”Fred Come To Bed”. Aktiivisesti keikkaileva duo on yksi ysärin tunnetuimmista eurodancenimistä ja heiltä tulee tasaisesti myös uutta musiikkia!

DJ TONY tunnetaan HitMix-radiokanavan Retroradio-ohjelmasta ja Onniteekin puuhamiehenä. 30 vuoden kokemuksella ysärin kovimpia hittejä ja unohdettuja tanssilattialekoja tykittävä Tony on yksi maan tunnetuimmista retrotiskijukista!

DJ PIETRO on Pohjois-Pohjanmaan DJ-kaartin kermaa: mies, jonka tekninen osaaminen ja spiikkaustaidot tekevät hänestä viihdyttäjän vailla vertaa. Pietron viime käynnistä Onniteekissa onkin jo aikaa…

DJ ALEX L on toinen Club Onniteekin perustajista, todellinen ammattilainen dekkien takana, jonka levykokoelma ja DJ-kokemus hakee vertaistaan. Kakkospuolen kopissa tullaan kuulemaan varmasti tanssittavaa musaa laidasta laitaan, aina 90-luvun alusta 2010-luvun danceen.

Ajankohtaista tietoa Club Onniteekin tapahtumista löydät Onniteekin FB-ryhmästä:
www.facebook.com/groups/clubonniteekki/

Majoituspaketit vaikka koko pikkujouluporukalle

Majoituspaketit alkaen 111 € (sis. majoitus 2h huoneessa, majoitus, lippu ja buffetruokailu)!
Tutustu majoituspaketteihin täällä.

Ota yhteyttä