WHERE WERE YOU LAST NIGHT? No 9.3. kannattaa ainakin olla näissä bileissä, sillä tällaisia retropirskeitä ei ole hetkeen nähty! Upea Ruotsin disco-kuningatar Ankie Bagger saapuu Suomeen – Seinäjoen Hotel Sorsanpesälle Club Onniteekkiin!

Suomen maineikkain retroklubi uudistuu vuonna 2024 kun paljon toivottu K-40 disco aloittaa uuden kauden lauantaina 9.3.2024.

  • K-40
  • Ovet auki 20–02

Liput 25 € https://www.tiketti.fi/club-onniteekki-k-40-hotelli-sorsanpesa-seinajoki-lippuja/96989

ANKIE BAGGER • DJ TONY • DJ ALEX L

Ankie Bagger oli ennen soolouraansa Lili & Sussie -duon taustalaulaja, mutta sooloura lähti rakettimaiseen nousuun 80-luvun lopulla yhdellä v. 1989 kovimmista tanssilattiahiteistä ”Where Were You Last Night”. Tämän megahitin tietävät kaikki! Ankien muista biiseistä tunnetaan parhaiten ”People Say It’s In The Air”, mutta myös ”Love Really Hurts Without You” ja ”Don’t You Know, Don’t You Know” lienevät soineen melko ahkerasti 90-luvun taitteessa myös Suomessa…

Onniteekin DJ:t Tony ja Alex L valmistautuvat tähän iltaan todella hyvällä kattauksella retromusaa eri vuosikymmeniltä – nyt on tarjolla hittejä laidasta laitaan, mutta myös jo ehkä unohtuneita helmiä!

Illassa kuullaan musiikkia etenkin 80- ja 90-luvuilta: kasarinuoret tuskin ovat unohtaneet nimiä kuten Duran Duran, Falco, Bad Boys Blue, Level 42, Bogart Co, Roxette, Tears for Fears, Pet Shop Boys, Sandra, Black Box… ja tuttuja ysäri- ja dancehittejäkin kuullaan.

70-luvun hiteistä soitossa ainakin Donna Summer, ABBA, Boney M, Michael Zager Band, Bonnie Tyler, Lipps Inc…. Ota kaverit mukaan ja mieti oma toivebiisisi valmiiksi, nyt on lupa toivoa muutakin kuin ysäriä!

Ajankohtaista tietoa Club Onniteekin tapahtumista löydät Onniteekin FB-ryhmästä:
www.facebook.com/groups/clubonniteekki/

Varaa superedullinen hotellipaketti ja vietä yö sorsanpesässä!

  • Onniteekki-peruspaketit alk. 75 €/hlö (2 h huoneessa)
  • Onniteekki VIP-paketit alk. 100 €/hlö (2 h huoneessa)

Tutustu majoituspaketteihin tarkemmin täällä.

Ota yhteyttä