Kimppakaraoken loppukilpailu järjestetään pe-la 10.-11.2.2023 Kärkikaraoke kilpailun yhteydessä.

Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2–5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja.

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet laulajat jatkavat lauantain semifinaalin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Kimppakaraoken lopputapahtuma avoinna kaikille

Kimppakaraoke lopputapahtuman tapahtuma-alueelle on kaikille vapaa pääsy! Vuoden 2023 lopputapahtumaan kutsutaan kaikki semifinalistit vuodelta 2019–2022. Semifinaalissa riittää, että yksi Kimpan jäsen on lunastanut semifinaali paikan alkukarsinnoissa. Mikäli et ole saanut kutsua ota yhteyttä toimisto(at)sallap.fi, sillä kilpailuun on rajoitettu määrä paikkoja!

Karaoken täyteinen viikonloppu

Kimppakaraoke kisaviikonlopun aikana ratkotaan myös Kärkikaraoke  mestaruus. Nyt kaikki semifinalistit voivat siis osallistua yhden viikonlopun aikana kahteen eri lopputapahtumaan!

MUISTA HYÖDYNTÄÄ MAJOITUS ETU! 

Lisätiedot tapahtumasta

Ajankohtaiset tiedot ja aikataulut tapahtumasta löydät täältä.

Ota yhteyttä