Hiihtolomatarjous 2024

Sorsanpesa > Tarjoukset > Hiihtolomatarjous 2024

Hiihtoloma 2024 – Hyppää suoraan hiihtoladulle, vaikka hotellin takapihalta

Tervetuloa nauttimaan ikimuistoisesta hiihtolomasta 2024 Etelä-Pohjanmaalla! Haluamme tarjota sinulle ja perheellesi unohtumattoman tauon arjen kiireistä Sorsanpesällä. Koe lumoava hiihtoloma ainutlaatuisessa ympäristössämme ja täytä päiväsi monipuolisilla aktiviteeteilla. Tarjoamme sinulle ja perheellesi tilaisuuden rentoutua, nauttia yhdessäolosta ja luoda muistoja, jotka säilyvät ikuisesti.

Omaa aikaa vanhemmille ja lapsille – Teinihuone 59 €/huone/yö

Haluamme tarjota sinulle ja perheellesi myös mahdollisuuden nauttia omasta ajasta ja antaa lapsille palan luksusta omassa tilassaan. Hyödynnä hiihtolomatarjouksemme teinihuoneista hintaan 59 €/huone/yö, kun varaat samalla nimellä aikuisten normaalihintaista comfort-luokan huonetta kohden. Teinihuoneet on suunnattu 13–19-vuotiaille lapsille ja nuorille, ja jokainen huone mahdollistaa 1–2 lapsen tai nuoren majoittumisen.

Teinihuoneen hintaan sisältyy:

huone oman huoneesi lähistöltä
aamiainen
pysäköinti
sauna- ja allasosaston käytön
kuntosalin käytön

Tämä hiihtolomatarjous on voimassa hiihtolomaviikoille 8, 9 ja 10, eli 19.2.-10.3.2024. Huomaathan, että tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Teinihuoneita on saatavilla rajoitettu määrä, osa huoneista on väliovella.

Varaa nyt ja varmista paikkasi hiihtolomaseikkailuun

Tee varauksesi suoraan hotellin vastaanotosta sähköpostilla osoitteeseen sorsanpesa@sorsanpesa.fi tai puhelimitse numerosta 020 741 8181.

Luo unohtumattomia muistoja Sorsanpesällä!

Tutustu lähialueen aktiviteetteihin täällä.
Lisää aktiviteetteja löydät täältä.

 

Ota yhteyttä