Bröllop och fester

Sorsanpesa > Bröllop och fester

Bröllop och fester

Kärlek i luften, minnesvärda stunder, romatik och kära människor runt omkring, livets viktigaste stunder, ljuvlighet och att ha roligt, en unik stämning, en helt underbar bröllopsnatt…

Sorsanpesä erbjuder en fullkomlig inramning för drömbröllopet och andra minnesvärda fester. Ta kontakt och berätta ditt önskemål – tillsammans ordnar vi en festdag som ser ut som ni! Ni får till er hjälp en personlig händelsekoordinator, som hjälper i planeringen av lokalerna och serveringen. Bröllopsparet och festgästerna bor i vårt hotell till specialpriser.

BRUDSVITEN FÖR BRÖLLOPSPAR

  • Svit med bastu
  • Skumvin och choklad
  • Fysio 2000-gym
  • Frukost på rummet
  • Senarelagd utcheckning

FESTLOKALER

I ordnandet av fester kan vi utnyttja hotellets alla lokaler. Här är några exempel:

I Prunni-salen finns bordsplatser för cirka 300 personer och för Cocktail-tillställningen får upp till 500 personer plats i lokalen. Prunni-salen är en rund festlokal, som kan ändras för många olika tillställningar. Genom att av lokaler kan man få över 1000m2 lokaler till sitt förfogande.

I Sorsanpesäs A la carte –restaurang finns bordsplatser för 120 personer.
Restaurangens lokaler passar också för ordnandet av cocktailtillställningar för 20-170 personer.
A la carte –restaurangens stämning föds av den stiliga, country-inspirerade inredningen. I restaurangen finns förutom bordsplatser avslappande soffgrupper i loungestil samt vardagsrumsaktiga lobbyer. Den fantastiska feststämningen kompletteras av den vackra naturen
och ålandskapet som öppnas från fönstren.

För ordnandet av mindre festtillställningar passar också Sorsanpesäs svit- och bastulokaler, vilka erbjuder fantastiska inramningar för en lyckad samkväm.

Kontakta oss
020 741 8181