Hotell

Sorsanpesa > Info > Hotell

Hotell

Sorsanpesä vill erbjuda sina kunder spännande stunder och en droppe lyx i vardagen.

Hos oss kan du bo i stiliga rum, njuta av god mat och dryck medan du beundrar det vackra ålandskapet eller ordna ett lyckat möte, utbildning eller någon annan viktig tillställning, som kanske ditt drömbröllop! Du kan också komma hit för att trivas och njuta av avslappad samkväm och utbudet i våra restauranger.

Hos oss kan du skämma bort dig eller ordna en uppiggande arbetshälsodag för ditt företags personal. I hotellets omgivning kan du njuta av friluftsliv, sporta och njuta av naturen. Det är också lätt att besöka Södra Österbottens turistmål från hotellet!

Sorsanpesä ligger vid goda transportförbindelser, så det är lätt att komma till hotellet. På hotellets finns också stora, parkeringsplatser som är avgiftsfria för våra kunder. Hotellupplevelsen kronas av en unik stämning samt en kunnig personal som verkligen är intresserad av våra kunder.

Vi önskar Dig varmt välkommer!

Historia

Sorsanpesä byggdes i två delar av Matkaravinto Oy. Den första delen blev färdig 1971 och den andra delen 1975. Det runda hotellet ritades av arkitekent Kauko Tiihonen. Hösten 1989 blev utvidgningsdelen färdig. Den runda hotellbyggnaden fick då en vingbyggnad planerad av Touko Saari från Joensuu. I samband med hotellutvidgningen förnyades alla rummen i den runda delen, då också hotellets alla restauranger fick ett nytt utseende.

Sorsanpesäs nuvarande inredning av Jaakko Puro, med sina stiliga hotellrum, eleganta restauranger samt moderna möteslokaler, förnyades på 2010-talet.

 

I samarbete

 

 

Hotel Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 SEINÄJOKI

Hotell Sorsanpesä på kartan

Kontaktformulär

Kontakta oss
020 741 8181