Häät ja juhlat

Sorsanpesa > Häät ja juhlat

Häät ja juhlat

Rakkautta ilmassa, ikimuistoisia hetkiä, romantiikkaa ja rakkaita ihmisiä ympärillä, elämän tärkeimpiä hetkiä, hempeyttä ja hauskanpitoa, ainutlaatuista tunnelmaa, iki-ihana hääyö..

Sorsanpesä tarjoaa täydelliset puitteet unelmahäiden ja muiden ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi – järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne juhlapäivä! Saatte avuksenne henkilökohtaisen tapahtumakoordinaattorin, joka auttaa tilojen ja tarjoilujen suunnittelussa. Hääpari ja juhlavieraat majoittuvat hotellissamme erityishinnoin.

 

MORSIUSSVIITTI HÄÄPARILLE

  • Saunallinen sviitti
  • Kuohuviiniä ja suklaata
  • Aamiainen huoneeseen
  • Myöhäisempi huoneenluovutus

JUHLATILAT

Juhlien järjestämisessä voidaan hyödyntää kaikkia hotellin tiloja. Tässä muutama esimerkki:

Prunni-salissa on pöytäpaikkoja noin 230 hengelle ja Cocktail-tilaisuudessa tilaan mahtuu jopa 500 henkeä. Prunni-sali on ympyränmuotoinen juhlatila, joka on muunneltavissa moneen käyttöön. Tilojen yhdistämisellä saadaan käyttöön tilaa yli 1000m2.

Sorsanpesän A la carte –ravintolassa on pöytäpaikkoja 120 hengelle.
Ravintolan tilat soveltuvat myös 20 – 170 hengen cocktail-tilaisuuksien järjestämiseen.
A la carte –ravintolan tunnelma syntyy tyylikkäästä, country-henkisestä sisustuksesta. Ravintolassa on pöytäpaikkojen lisäksi rentoja lounge-tyylisiä sohvaryhmiä sekä olohuonemaiset aulatilat. Upean juhlatunnelman täydentää ikkunoista avautuva
kaunis luonto ja jokimaisema.

Pienempien juhlatilaisuuksien järjestämiseen soveltuvat hyvin myös Sorsanpesän sviitti- ja saunatilat, jotka tarjoavat upeat puitteet onnistuneelle illanvietolle.

Ota yhteyttä