Hotelli

Sorsanpesa > Info > Hotelli

Hotelli

Sorsanpesä haluaa tarjota asiakkailleen elämyksellisiä hetkiä ja ripauksen luksusta arkeen.

Meillä voit majoittua tyylikkäissä huoneissa, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen tai järjestää onnistuneen kokouksen, koulutuksen tai muun tärkeän tilaisuuden, vaikkapa unelmahäät! Meille voit tulla myös viihtymään ja nauttimaan rennosta illanvietosta ja ravintoloidemme tarjonnasta.

Meillä voit hemmotella itseäsi tai järjestää yrityksesi henkilökunnalle virkistävän tyhy-päivän. Hotellin lähiympäristössä voit ulkoilla, urheilla, retkeillä ja nauttia luonnosta. Hotellilta voit myös helposti vierailla Etelä-Pohjanmaan matkailukohteissa!

Sorsanpesä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo löytää. Hotellin pihassa on lisäksi isot, asiakkaillemme ilmaiset parkkitilat. Hotellielämyksen kruunaavat ainutlaatuinen tunnelma sekä aidosti asiakkaistamme kiinnostunut ammattitaitoinen henkilökunta.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Historia

Sorsanpesän rakennutti Matkaravinto Oy kahdessa osassa. Ensimmäinen osa valmistui vuonna 1971 ja toinen osa 1975. Ympyrän muotoisen hotellin suunnitteli arkkitehti Kauko Tiihonen. Vuoden 1989 syksyllä valmistui laajennusosa. Ympyränmuotoinen hotellirakennus sai tuolloin joensuuntaisen Touko Saaren suunnitteleman siipirakennuksen. Hotellilaajennuksen yhteydessä myös kaikki ympyräosan huoneet uusittiin, ja samoin kaikki hotellin ravintolat saivat tuolloin uuden ilmeen.

Sorsanpesän nykyinen, 2010-luvulla uudistettu, sisustuksellinen ilme on Jaakko Puron käsialaa tyylikkäine hotellihuoneineen, elegantteine ravintoloineen sekä moderneine kokoustiloineen.

 

Hotel Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 SEINÄJOKI

Hotelli Sorsanpesä kartalla

Yhteydenottolomake

Tutustu Hotelli Sorsanpesän tarjontaan

Sorsanpesällä voit majoittua tyylikkäissä huoneissa ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Virkisty altailla, ulkoillen tai jokimaisemaa ihaillen. Meillä järjestät kokouksen, koulutuksen tai muun tärkeän tilaisuuden helposti. Asiantunteva henkilökuntamme takaa palveluiden sujuvuuden. Hotellin asiakkaille myös ilmaiset parkkipaikat Sorsanpesän edustalta.

Yhteistyössä

 

 

Ota yhteyttä