Ravintola

Sorsanpesa > Ravintola

Ravintola Sorsanpesä

Sorsanpesän tyylikkäässä a’la carte ravintolassa voit nauttia upeissa puitteissa rennosta  tunnelmasta ja laadukkaasti valmistetuista annoksista pitkän kaavan mukaan. Ravintolasta aukeaa vuodenaikojen mukaan muuttuvat upeat näkymät jokirantaan.

Sorsanpesän A la carte –ravintola palvelee hotellin 2. kerroksessa.

Ravintolan aukioloajat

Ma-La klo 17:00 – 24:00  

Keittiö on avoinna:
Ma – La klo 17:00 – 23:00

Su/Arkipyhät: Kiinni

Anna palautetta ravintolastamme painamalla tästä, ja osallistut arvontaan.

Aamiainen

Hotel Sorsanpesän runsas aamiainen tarjoillaan päivittäin noutopöydästä hotellin 2. kerroksen ravintolassa. Laadukkaat ja monipuoliset raaka-aineet, upeat jokinäkymät ravintolasta, laaja lehtivalikoima sekä kiireetön ja rento tunnelma antavat hyvän startin päivään. Gluteenittomat, laktoosittomat ja muut erikoistuotteet on myös huomioitu aamiaisvalikoimassa. Sorsanpesälle ovat hotellin ulkopuoliset asiakkaat tervetulleita aamiaiselle hintaan 17€/hlö.

Aamupala kattaukset

Ma-Pe klo 06.00 – 9.30
La-Su/Arkipyhät klo 07.00 – 10.30

Terassiravintola

Terassiravintola on rento kohtaamispaikka hotellin 1. kerroksessa. Kesäkaudella asiakkaita palvelee ravintolan yhteydessä oleva 100-paikkainen terassi.

Terassi on avoinna

ke-la klo 17:00–23:00

Tutustu menuun alta:

Katso juomalista tästä.

Prunni

Sorsanpesän legendaarisessa Prunnissa on monipuoliset mahdollisuudet järjestää erilaisia tilaisuuksia pikkujouluista aina juhlallisiin iltatilaisuuksiin tai vaikka häihin. Luokkamuodossa tilaan mahtuu 140 henkeä ja teatterimuodossa 250 henkeä. Illallinen pystytään kattamaan  230 vieraalle ja bileiltoina tilaa on jopa 800 hengelle. Tapahtumat sivulta löydät lisätietoa Prunnin tulevista tapahtumailloista.

Ota yhteyttä