Ravintola

Sorsanpesa > Ravintola

Aamiainen

Hotel Sorsanpesän runsas aamiainen tarjoillaan päivittäin noutopöydästä hotellin 2. kerroksen ravintolassa. Laadukkaat ja monipuoliset raaka-aineet, upeat jokinäkymät ravintolasta, laaja lehtivalikoima sekä kiireetön ja rento tunnelma antavat hyvän startin päivään. Gluteenittomat, laktoosittomat ja muut erikoistuotteet on myös huomioitu aamiaisvalikoimassa. Sorsanpesälle ovat hotellin ulkopuoliset asiakkaat tervetulleita aamiaiselle hintaan 15€/hlö.

Ma-Pe klo 06.00 – 09.30

La-Su klo 07.00 – 10.30

Ravintola Sorsanpesä

Sorsanpesän tyylikkäässä a’la carte ravintolassa voit nauttia upeissa puitteissa rennosta  tunnelmasta ja laadukkaasti valmistetuista annoksista pitkän kaavan mukaan. Ravintolasta aukeaa vuodenaikojen mukaan muuttuvat upeat näkymät jokirantaan.

Sorsanpesän A la carte –ravintola palvelee hotellin 2. kerroksessa.

Tutustu Ravintola Sorsanpesän menuun tästä.

Ma-la klo 17:00-24:00

Keittiö on avoinna:

Ma-to klo 17:00-22:00

Pe-la  klo 17:00-23:00.

Katso poikkeukselliset aukioloajat tästä.

 

Terassiravintola

Terassiravintola on rento kohtaamispaikka hotellin 1. kerroksessa. Ravintolassa voit pelata biljardia tai vaikka seurata jääkiekon liigalähetyksiä. Kesäkaudella asiakkaita palvelee ravintolan yhteydessä oleva 180-paikkainen terassi. 

 

Prunni

Sorsanpesän legendaarisessa Prunnissa on monipuoliset mahdollisuudet järjestää erilaisia tilaisuuksia pikkujouluista aina juhlallisiin iltatilaisuuksiin tai vaikka häihin. Prunniin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa 240 henkeä ja tapahtumailtoina juhlimaan mahtuu 800 henkeä. Tapahtumat sivulta löydät lisätietoa Prunnin tulevista tapahtumailloista.

Ota yhteyttä