Ravintola

Sorsanpesa > Ravintola

Aamiainen

Hotel Sorsanpesän runsas aamiainen tarjoillaan päivittäin noutopöydästä hotellin 2. kerroksen ravintolassa. Laadukkaat ja monipuoliset raaka-aineet, upeat jokinäkymät ravintolasta, laaja lehtivalikoima sekä kiireetön ja rento tunnelma antavat hyvän startin päivään. Gluteenittomat, laktoosittomat ja muut erikoistuotteet on myös huomioitu aamiaisvalikoimassa. Sorsanpesälle ovat hotellin ulkopuoliset asiakkaat tervetulleita aamiaiselle hintaan 15€/hlö.

Ma-Pe klo 06.00 – 09.00

La-Su klo 07.00 – 10.30

Huolehdimme turvaetäisyyksistä vähentämällä asiakaspaikkoja ja muistuttamalla vieraitamme turvavälistä sekä huolehtimalla, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä. Puhdistamme ja desinfioimme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista.

Ravintola Sorsanpesä

Sorsanpesän tyylikkäässä a’la carte ravintolassa voit nauttia upeissa puitteissa rennosta  tunnelmasta ja laadukkaasti valmistetuista annoksista pitkän kaavan mukaan. Ravintolasta aukeaa vuodenaikojen mukaan muuttuvat upeat näkymät jokirantaan.

Sorsanpesän A la carte –ravintola palvelee hotellin 2. kerroksessa.

Tutustu Ravintola Sorsanpesän menuun tästä.

Ma-la klo 18:00 – 23:00

Keittiö on avoinna:

Ma-La klo 18:00 – 21:30

A la Carte -ravintolamme on kiinni vappuna 1.5.2021.

Terassiravintola

Terassiravintola on rento kohtaamispaikka hotellin 1. kerroksessa. Ravintolassa voit pelata biljardia tai vaikka seurata jääkiekon liigalähetyksiä. Kesäkaudella asiakkaita palvelee ravintolan yhteydessä oleva 180-paikkainen terassi. 

 

Prunni

Sorsanpesän legendaarisessa Prunnissa on monipuoliset mahdollisuudet järjestää erilaisia tilaisuuksia pikkujouluista aina juhlallisiin iltatilaisuuksiin tai vaikka häihin. Luokkamuodossa tilaan mahtuu 140 henkeä ja teatterimuodossa 250 henkeä. Illallinen pystytään kattamaan  230 vieraalle ja bileiltoina tilaa on jopa 800 hengelle. Tapahtumat sivulta löydät lisätietoa Prunnin tulevista tapahtumailloista.

Ota yhteyttä