Sorsanpesä 50v

Sorsanpesa > Sorsanpesä 50v

Hotel Sorsanpesä täyttää 50 vuotta

Hotel Sorsanpesä on avattu 23.6.1971. Hotellin on rakennuttanut Matkaravinto -ketju. Erikoisuutemme on alusta alken ollut ympyrän muotoinen päärakennus. Edelleenkin hotellin käytävää voi kiertää ympäri ja tunnelmoida historiallista ilmapiiriä.

Alunperin hotellissa oli 3 kokoushuonetta, 30 hotellihuonetta sekä yöklubi.

Sorsanpesän huippukautta oli 1980-luku, jolloin sen ravintola Prunni oli maakunnan suosituimpien tanssipaikkojen joukossa, ja esiintyjätkin maamme tunnetuimpia, kuten Fredi, Kari Tapio sekä Brita ja Eikka. Hotellissa vieraili tuolloin jopa 10 000 asiakasta kuukausittain.

Nykyisessä muodossaan hotelli on toiminut vuodesta 2010, jolloin toiminnan osti liikemies Reima Kuisla. Hän teetti hotelliin mittavan remontin arkkitehti Eckhard Strahlin sekä sisustusarkkitehti Jaakko Puron johdolla.

Hotelli tarjoaa edelleen maakunanna parhaimpia tiloja niin juhliin kuin kokouksiinkin, ravintolan tasokkaita palveluita unohtamatta.

Juhlavuoden kunniaksi Pop Up keskustaan

Hotel Sorsanpesä täyttää 50 vuotta, ja sen kunniaksi avaamme kesäksi pop up -pubin Seinäjoen keskustaan 11.6.

Pub sijaitsee Seinäjoen Kassakulmassa, osoitteessa Keskuskatu 7.

Pop up on sulkenut ovensa kuluneen kesän osalta. Kiitos kaikille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille terassikaudesta!

Tilan toiminta jatkuu tulevaisuudessa toisenlaisissa merkeissä. Siitä lisää myöhemmin.

Pub pop up on juomaravintola, josta on saatavilla myös pientä suolaista syötävää. Pubin edustalla on viihtyisä ja aurinkoinen terassi.

Tutustu pop upin juomalistaan tästä.

Anna palautetta Pop upista painamalla tästä, ja osallistut arvontaan.

Brunssi joka kuun ensimmäinen lauantai

Kesäkuussa 2021 aloitimme uuden brunssiperinteen. Tasokas aamiaisen ja lounaan välimuoto on katettuna jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 11-13:30.

Vuoden 2021 brunssipäivät:

5.6.

3.7.

7.8.

4.9.

2.10.

6.11.

4.12.

#syödäänyhessä -kampanja ajaa yhdessä syömisen ilon asiaa. Suomessa syödään vähemmän yhdessä, kuin missään muussa Euroopan maassa, ja tähän halutaan pysyvä muutos. Lisäähän yhdessä syöminen monin tavoin hyvinvointia, ja kaikki pitävät siitä!

Tutustu brunssimenuun tästä.

Sosiaalinen media

Hotel Sorsanpesä on aktiivinen Facebook sekä Instragram -kanavissa nimellä Hotel Sorsanpesä. Sivuilta löytyy mielenkiintoista materiaalia historiastamme, ajankohtaisia tarjouksia, tapahtumainformaatiota sekä kilpailuja.

Juhlavuoden hengessä arvomme muun muassa majoituspaketteja, ravintola-lahjakortteja sekä saunatilojamme.

Heinäkuun 2021 aikana arvotaan saunailta tilaussauna Napossa. Pysy kuulolla!

Ota yhteyttä