Sorsanpesä 50v

Sorsanpesa > Sorsanpesä 50v

Hotel Sorsanpesä täytti 50 vuotta

Hotel Sorsanpesä on avattu 23.6.1971. Hotellin on rakennuttanut Matkaravinto -ketju. Erikoisuutemme on alusta alken ollut ympyrän muotoinen päärakennus. Edelleenkin hotellin käytävää voi kiertää ympäri ja tunnelmoida historiallista ilmapiiriä.

Alunperin hotellissa oli 3 kokoushuonetta, 30 hotellihuonetta sekä yöklubi.

Sorsanpesän huippukautta oli 1980-luku, jolloin sen ravintola Prunni oli maakunnan suosituimpien tanssipaikkojen joukossa, ja esiintyjätkin maamme tunnetuimpia, kuten Fredi, Kari Tapio sekä Brita ja Eikka. Hotellissa vieraili tuolloin jopa 10 000 asiakasta kuukausittain.

Nykyisessä muodossaan hotelli on toiminut vuodesta 2010, jolloin toiminnan osti liikemies Reima Kuisla. Hän teetti hotelliin mittavan remontin arkkitehti Eckhard Strahlin sekä sisustusarkkitehti Jaakko Puron johdolla.

Hotelli tarjoaa edelleen maakunanna parhaimpia tiloja niin juhliin kuin kokouksiinkin, ravintolan tasokkaita palveluita unohtamatta.

Sosiaalinen media

Hotel Sorsanpesä on aktiivinen Facebook sekä Instragram -kanavissa nimellä Hotel Sorsanpesä. Sivuilta löytyy mielenkiintoista materiaalia historiastamme, ajankohtaisia tarjouksia, tapahtumainformaatiota sekä kilpailuja.

Kanaviemme kautta pääset myös tutustumaan tiloihimme kätevästi esittelyjen kautta.

 

Ota yhteyttä